Groot netwerk aan directe en interessante opdrachtgevers

De markt voor zelfstandige professionals (ZP'ers) is volop in beweging. Datapool biedt vanwege haar jaren lange succesvolle aanwezigheid in de ICT bemiddelingsmarkt, een interessant palet aan directe, aansprekende opdrachtgevers. Mede hierdoor is Datapool in staat om een actueel en interessant aanbod aan aanvragen aan jou te kunnen voorleggen voor tijdelijke en vaste rollen.

Klaar voor makkelijk werken via Datapool?

De stap om te gaan freelancen of om als freelancer aan de slag te blijven, is niet altijd eenvoudig. Naast het vinden van de juiste opdracht heb je ook te maken met voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Datapool helpt bij het vinden van de best passende opdracht én ondersteunt en ontzorgt bij alle voorkomende zaken op het gebied van financiële en fiscale verplichtingen. Denk ook aan zaken met betrekking tot accountmanagement en administratie. Wij adviseren je graag over actuele kennis van de verschillende arbeidsvormen en de geldende wet- en regelgeving, ook op fiscaal en juridisch gebied, zodat jij je focus kunt houden bij de opdracht. Wil jij meer uit jezelf halen? Ook daarbij helpen wij jou graag.

Stuur je cv (word-formaat) of maak een persoonlijke afspraak via info@datapool.nl of bel 0418 - 65 17 35.

Alvorens jouw cv bij een opdrachtgever onder de aandacht te brengen, zullen wij jou te allen tijde eerst de aanvraag voorleggen en pas na jouw goedkeuring de vervolgstap richting de opdrachtgever maken.