Jij zoekt Een IT professional

Datapool helpt opdrachtgevers om hun behoefte helder te krijgen.  Wat voor probleem of uitdaging moet er opgelost worden en gaat het daarbij om tijdelijke expertise of capaciteit?  Wellicht toch iemand die langdurig betrokken blijft?  Wij sparren daarover met je mee en dragen de juiste kandidaten bij je aan.

Neem contact op

verrekijker, water, datapool

Wij blijven bij. Jij ook?!

Inhuren van personeel kent grofweg twee kanten; het vinden van de juiste persoon en de vastlegging van de intenties waaronder de samenwerking plaats heeft.  Deze laatste wordt helaas vaak onderschat omdat niet zomaar alle afspraken gemaakt kunnen worden.  De rechtbank heeft al vaker uitgesproken dat de intentie van partijen niet leidend is, maar vooral de feitelijke uitvoering van het werk de basis is voor een oordeel.  Daarmee zijn er vaak onbewuste risico’s waar zelfstandige professionals ingehuurd worden, maar die gaan verder dan fictief werkgeverschap.  Ooit gehoord van de Wet DBA?  Keten- en inlenersaansprakelijkheid?  Huur jij mensen in maar zijn deze termen nieuw?  Dan is het heel verstandig om dit eens op te zoeken, of vraag het ons gerust even.

Spar met ons!

overleg, personen, datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

waldo, ons team, datapool

Waldo wil ook graag bij jou bijblijven

Op een mooie samenwerking

Met meer dan 40 jaar ervaring als intermediair van IT professionals zijn wij toch wel een oude rot in dit vak te noemen.  In deze decennia hebben wij vele opdrachtgevers geholpen met hun flexibele schil en is de gemene deler in de feedback, de mensen via Datapool hebben vaak net de beetje extra’s en dat blijft hangen.  Vanuit daar komt onze belofte: “Datapool, wij blijven bij”.

Over ons en de visie

Wendbaarheid

Werken met een flexibele schil om de organisatie maakt dat er snel expertise ingezet of geschaald in capaciteit kan worden.  In de snel veranderende wereld waarin wij leven en de toenemende digitalisering waarbij IT onderdeel wordt van ieders dagelijkse werk, is het van essentieel belang om visie te ontwikkelen op de omgang met zelfstandigen.  Datapool denkt hierin mee en is partner voor het vormgeven van poules in het specialisme dat voor jou van belang is.  Daarmee snel schakelen een logische uitkomst.

Inhuurmanagement

Vanuit onze overtuiging dat flexibilisering van de arbeidsmarkt de toekomst heeft, geloven wij dat inhuur van externen vanuit een visie moet gebeuren.  Wet- en regelgeving, schaarste in de markt, belangrijk van de business owners en kosten efficiëntie.  Thema’s waar wij veel over spreken.  Ook met jou?