Werken met ons

Waarom werken met een intermediair als Datapool?  Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring als IT intermediair heeft dat vast een goede reden.  Toch kennen we allemaal de uitspraak ‘het verleden biedt geen garantie voor de toekomst’, dus we vertellen je graag wat we in deze tijd hebben geleerd en waarom juist nu de samenwerking waardevol kan zijn. Neem zeker contact op als je meer wilt weten of kijk gelijk bij de huidige opdrachten.

Neem contact op Toon opdrachten

personen, werk, computers, datapool

jij bent benieuwdWaarom een intermediair

  • Je krijgt advies hoe je het beste te profieleren in de huidige markt
  • Je hoeft zelf maar beperkt acquisitie te doen
  • Je wordt ontzorgd op alle administratieve processen
  • Je krijgt je facturen eerder betaald
  • Je hebt bekende gezichten van mensen die je echt kennen, ook na die 1e opdracht

En dit is slechts een selectie.  In een van onze eerste blogs zullen we hier dieper op ingaan.  Stay tuned!

vrouw, shirt, logo, datapool

Wij blijven bij: Wet- en regelgeving

Het is vaak een bewuste keuze om als zelfstandig professional aan de slag te gaan en blijven.  Dat is ontzettend leuk en brengt veel, echter hebben wij in onze 40 jaar nog niet de professional ontmoet die het ook leuk vond om rekening te moeten houden met alle wet- en regelgeving aangaande zelfstandig ondernemerschap.  Wet DBA, inleen- en ketenaansprakelijkheid, fictief werkgeverschap.  Wij helpen je graag om uit te leggen wat het allemaal voor jou betekent en hoe jij zonder zorgen je focus op je opdracht houdt.

Neem contact op

samen kijken De beste match

Steeds vaker worden opdrachten via platformen en systemen uitgezet.  Dit voelt voor het proces bij opdrachtgevers als efficiënt, maar wanneer je met de business spreekt waar het werk daadwerkelijk moet worden gedaan is de grootste ergernis dat de vertaling van zijn situatie naar een half A4’tje met bullitpoints veel aan waarde en context verliest.  Wij kijken dan ook verder dan de aanvraag, ook bij de platformen omdat wij de mensen achter deze systemen kennen.  Daarmee zijn wij in staat jou echt verder te helpen. En dit doen we samen met het hele team.  Ontmoet ons hier vast een beetje.

Ontmoet het team

ons team, datapool

Zelfstandig Maar niet alleen

Wij geloven dat werken gaat over veel meer dan iets doen waarvoor een factuur gestuurd mag worden.  Verbinding met je collega’s, jezelf ontwikkelen en iets gedaan krijgen waarmee je impact creëert. Samen sta je sterker en is het vaak leuker! Net als bij ons zusterbedrijf Changekitchen waar we als verbond van zelfstandigen programma’s aanpakken bij een opdrachtgever, hebben wij onze community waarin we met elkaar verder willen gaan dat af en toe een mooie klus doen.

werknemer, developer, datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Zij vertellen Wat is me bijgebleven?

Wij vertellen natuurlijk heel graag over onszelf en waar wij voor staan. Maar ook delen onze relaties graag hun ervaring, dus als je het graag van een ander hoort, lees verder!

Toon alle herinneringen

floppie, datapool

Wil jij jouw herinnering delen?

bij Datapool

Lees het verhaal van Waldo

Samen kijken naar een geschikte opdracht?

Dat doen we natuurlijk graag!  Plan gelijk een momentje in wanneer het jou het beste past.

Fan van het eerste uur worden?

Volg ons dan ook op LinkedIn

Wij blijven bij: Blogs

Niet alleen weten wij wie er wanneer beschikbaar komt of welke project onze opdrachtgevers gaan starten waarvoor ze jou wellicht wel zoeken.  Ook zijn wij constant bezig om alle ontwikkelingen over wet- en regelgeving te volgen en soms zelf voorbereiden met Den Haag, vorm te geven.  Daarnaast vinden wij het altijd leuk om blogs te schrijven en delen over onderwerpen die wij interessant vinden, en jij vast ook! 😉