Wij blijven bij Meer dan alleen ‘up to date’ zijn

In ons vak speelt timing een grote rol.  Wanneer komt iemand beschikbaar en wanneer is het budget vrij voor de start in het project.  Hoe meer wij betrokken zijn en echt weten wat er speelt, hoe beter wij in staat zijn om de beste match te maken.  Maar daar houdt het niet bij op, want ook hebben wij te maken met steeds wisselende en vaak onduidelijke wetgeving wat een specialisme op zich is!  Van ons mag je verwachten dat wij je hierin ontzorgen.  En hoewel dit alles al een vak apart is, vinden wij het een randvoorwaarde om een goede intermediair te zijn!  Voor ons is de belofte “Wij blijven bij” dus meer dan dit alles.  Wij streven ernaar om onze samenwerking onvergetelijk te maken.  En daar mag je ons altijd op aanspreken!

personen, werk, computers, datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Missie

Datapool is sinds 1978 dé intermediair tussen (zelfstandige) ICT-professionals en opdrachtgevers. Voor de perfecte match kijken wij naar inhoudelijke match tussen cv, functieomschrijving, competenties én persoonlijkheidskenmerken. Door actuele kennis van de verschillende arbeidsvormen en de geldende wet- en regelgeving, ook op fiscaal en juridisch gebied, adviseert en ondersteunt Datapool (potentiële) opdrachtgevers en professionals.

personen, werk, computers, datapool

Er gaat heel wat aan vooraf...

1978: De lancering van de x86 computer met de eerste 16-bits processor is een feit. De fax werd ervaren als een zeer vooruitstrevend communicatiemiddel en GSM bestond nog niet. In deze tijd startte Datapool als pionier in de markt van bemiddeling tussen zelfstandige IT-professionals en opdrachtgevers. Gepassioneerd voor beide partijen het optimale resultaat behalen.

Vele fiscaal, juridische kolen heeft Datapool uit het vuur gehaald. Datapool heeft sinds haar ontstaan al meer dan 25000 succesvolle matches tot stand gebracht. En nog nooit enige vorm van naheffing gehad, zelf niet en ook onze opdrachtgevers niet. Is dit een garantie voor de komende veertig jaar? Nee, maar wel een zeer comfortabele, betrouwbare uitgangspositie! Voor onze professionals, voor onze opdrachtgevers en voor ons.

foto collage, personen, werken, datapool

Team

Ook wij zijn het beste samen en daarom stellen we ons graag aan je voor.  Het liefste in persoon, maar laten we digitaal beginnen.

Ontmoet ons

ons team, datapool

Ons geweten; Angelien

Iemand die altijd raakt door no nonsens de vinger op de zere plek te leggen. Scherp in benoemen wat ze voelt, maar altijd vrij van oordeel. Heerlijk om zo’n geweten in ons midden te hebben. En dan is het natuurlijk ook fijn dat ze daarbij al onze financiële zaken regelt!

Waldo van Leeuwen - Algemeen Directeur

In onze groep hebben we naast ons specialisme ook een hele fijne zusterorganisatie.  Changekitchen, een verbond zelfstandig gevestigde professionals van bewuster veroorzakers die organisaties helpt om wendbaar en transformatief te worden.  De factor mens is daarbij van essentieel belang en wij knijpen in onze handen dat ze ons ook begeleiden.  Daar worden we zelf beter door, maar ook de professionals die via ons werken krijgen daardoor net dat beetje extra!

Wellicht is het voor jou en jouw omgeving ook interessant, kan dan maar eens bij ze.

Ontmoet Changekitchen

Fan van het eerste uur worden?

Volg ons dan ook op LinkedIn

Wij blijven bij

En maken het jou graag gemakkelijk door wat voor ons relevant is hier met jou te delen zodat je niet alles af hoeft te struinen.  Onze blogs gaan over alles wat ons als IT intermediair raakt, dus ook jou als zelfstandige of opdrachtgever.  En soms delen we ook gewoon iets omdat wij dat leuk vinden, hopelijk jij ook! 😉