Jij wil kennis maken

Wij vinden natuurlijk dat jij vooraf jouw eigen beeld over ons moet vormen dus zoek ons daartoe vooral op.  Maar omdat we het je toch ook graag zo makkelijk mogelijk maken, stellen we ons hierbij kort voor zodat jij wellicht gelijk weet met wie je in contact wilt komen.

Neem contact op

personen, werk, computers, datapool
ons team, datapool
Angelien
Financieel geweten

Iemand die altijd raakt door no nonsens de vinger op de zere plek te leggen. Scherp in benoemen wat ze voelt, maar altijd vrij van oordeel. Heerlijk om zo’n geweten in ons midden te hebben. En dan is het natuurlijk ook fijn dat ze daarbij al onze financiële zaken regelt!

Ons kloppend hart. Al jarenlang zorgt Wendy dat alles bij Datapool stroomt.  Of het nou juridische wijzigingen zijn of onze koffiebonen, zij weet toch altijd weer als eerste dat er iets mist.  Dat vinden wij al fijn, maar dan zorgt ze ook nog gewoon dat het geregeld wordt en dat vinden wij helemaal geweldig!  Onze alleskunner heeft de taak op zich genomen onze contract administratie te runnen en daarbij kent ze zoveel goede professionals dat de rol van recruiter haar ook goed past.

ons team, datapool
Wendy
Contract specialist & Recruiter

De man van de match!  Op het voetbalveld, maar meer nog in Waardenburg en omstreken.  Jeroen verdiept zich helemaal in de professional, vraagt door, wil weten wie je bent.  Als hij niet de mens achter het CV kent, zien wij hem een stuk minder gelukkig.  Overigens niet alleen professionals, want als iemand naast IT’ers ook woorden kan matchen, is het deze Nederrap woordentovenaar wel.  Onze recruiter!

De man die eigenlijk de titel ‘mister Datapool’ verdient door zijn lange betrokkenheid en onvoorwaardelijke loyaliteit naar onze opdrachtgevers.  Wellicht ook zelfs wel de inspiratie voor onze nieuwe huisstijl; altijd met een lach en vrolijk.  Behalve als een onrecht loert, dan volle focus en emotioneel.  Een hele fijne collega die gelukkig niet al te best kan tafeltennissen.  Dus ben je in de buurt, daag hem niet uit tot de tafelvoetbal, maar pak het batje... Onze senior account manager en mooi mens.

ons team, datapool
Ronald
Senior Account Manager
waldo, ons team, datapool
Waldo
Algemeen Directeur

Maakt dingen simpel en behapbaar door uitdagingen terug te brengen naar de kern.  Met creativiteit en volharding op weg naar het doel. Houdt ervan om mensen te stimuleren nieuwe dingen op te pakken en uit hun comfort zone te komen.  Een verbinder, sportief en trouw aan zijn eigen gevoel.  Hobby barista, dus bij ons wil je zijn koffie!

Onze jongste aanwinst met jonge hond mentaliteit.  Matcht alles wat beweegt met de tanden in zijn bek.  Ons teamlid dat zijn naam het meeste eer aandoet door zich op te laten jagen met onze pingpong bal in zijn bek.  Strikt het liefste Jeroen zijn veters, maar is daarin hardleers.  Onze troef, de ontwapenende kantoor hond (die stiekem gewoon van Angelien is, maar ook naar haar luistert hij niet).

*WOEF*

hond, datapool
Chase (luistert beter naar “koekje”)
Afleider

Koen zijn eerste actie:

Zo snel mogelijk
zijn contactgegevens hier plaatsen!

Koen - verkeerde versie
Koen
Lerende ondernemer a.k.a. "the Intern"

De echte 'jonge hond' die vol energie aan het ontdekken is.  Eerste conclusie; intermedieren is een vak!  Maar met zijn volhardende nieuwsgierigheid en werklust, leert hij heel snel en vertrouwen we erop dat zijn feedback en vragen ons nog beter maakt.  Zijn opdracht is dan ook dat hij een groeiplan voor Datapool schrijft en daarop een business case bouwt.

Help jij Koen ook mee als hij jou benadert voor feedback en hulp?

Fan van het eerste uur worden?

Volg ons dan ook op LinkedIn

Wij blijven bij

En maken het jou graag gemakkelijk door wat voor ons relevant is hier met jou te delen zodat je niet alles af hoeft te struinen.  Onze blogs gaan over alles wat ons als IT intermediair raakt, dus ook jou als zelfstandige of opdrachtgever.  En soms delen we ook gewoon iets omdat wij dat leuk vinden, hopelijk jij ook! 😉