Cloud Engineer (Terraform/ Infra as a Code) – werving & selectie

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Den Haag zoeken wij een Cloud Engineer (Terraform & Infra as a Code) bij een vooraanstaande organisatie in de Data & Tech sector.

Ben je gedreven door technologie en innovatie, heb je een sterke affiniteit met data, en ben je klaar om je vaardigheden in Azure Cloud verder te ontwikkelen? Wij bieden de unieke kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen door te werken in een dynamische, data-gedreven omgeving. Het team van onze opdrachtgever zet data en geavanceerde technologie in om waardevolle inzichten te genereren die de besluitvorming sturen. Sluit je aan bij de missie van deze interessante en succesvolle opdrachtgever om voortdurend te innoveren en bij te dragen aan een succesvol, gezond en competitief klimaat.

 • Locatie

  's-Gravenhage

 • Start

  09-04-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  119 Maanden

 • Tarief

  €4200 - €5900 p/m

 • Referentie nummer

  JobRequests-382-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als Cloud Engineer ben je de spil in het beheer van onze Azure-omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, innoveren en monitoren van de systemen die onze producten ondersteunen. Samen met het IT-team, waaronder andere cloud engineers, een monitoring specialist, en het security team, werk je aan het veilig en efficiënt benutten van onze cloudomgeving. Je expertise in Terraform en Infra as a Code stelt ons in staat onze cloudinfrastructuur effectief te beheren, waardoor we toekomstbestendig blijven in het steeds veranderende landschap van online gaming.Over het bedrijf

Je komt te werken bij een leidende organisatie in de Data & Tech sector, bekend om zijn multidisciplinaire teams en complexe technologische landschap. Wij zijn een data-gedreven bedrijf dat de krachten bundelt om te winnen. Met bijna 500 toptalenten streven wij ernaar om door samenwerking en innovatie een positieve impact te maken op de samenleving.


Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau, met een achtergrond in IT.
 • Diepgaande kennis van Microsoft Azure, bij voorkeur aangetoond met relevante certificaten.
 • Ervaring met PowerShell, Azure CLI, en Infra as a Code principes, met een voorkeur voor Terraform.
 • Bekendheid met Azure diensten zoals IAM, VPN Gateway, Virtual Networks, en meer.

Wat wij bieden

 • Een competitief salaris tussen €4.200,- en €5.900,- bruto per maand, gebaseerd op ervaring.
 • De kans om te werken in een vooruitstrevend, technologisch gedreven team.
 • Een omgeving die waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en het voortdurend leren van nieuwe vaardigheden.

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.