Functioneel Applicatiebeheerder (W&S)

Ontdek jouw Passie in Technologie!

Ben jij de visionaire probleemoplosser met een ontembare passie voor technologie? Heb je een oog voor detail en een creatieve geest die elk obstakel moeiteloos transformeert naar een innovatieve oplossing? Dan ben jij de stralende ster die het Informatie Management team van onze opdrachtgever zoekt als Functioneel Applicatiebeheerder!

 • Locatie

  Nieuwkuijk

 • Start

  13-07-2024

 • Uren per week

  36 tot 40 uur

 • Tarief

  €2750 - €3700 p/m

 • Referentie nummer

  JobRequests-261-A

Over de functie

De opdrachtgever bevindt zich aan de vooravond van een transformatie naar een MACH-compliant omgeving. Wat betekent dat? Microservices, API-first, Cloud Driven en Headless zijn geen buzzwords, maar de bouwstenen van een beweeglijke en toegankelijke werkomgeving waarbij elke medewerker optimaal gebruik kan maken van alle benodigde applicaties. Een positieve en uitdagende transitie die gevolgd gaan worden door vele andere wensen, waarbij ze een servicegerichte en hands-on collega graag verwelkomen!

Jouw Rol

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben jij de architect van onze applicatielandschappen. Van ERP en CRM tot Microsoft 365 en meer, je bent de sleutelfiguur die zorgt voor een naadloze werking van de systemen. Jouw expertise strekt zich uit van functioneel tot beperkt technisch beheer, en je bent bekend met Salesforce, Unit 4, Elvy, Visionplanner en Dynamicweb.

Het Team

Binnen het Informatie Management team ben jij de spil tussen Business Intelligence, Business Proces en ICT. AVG/GDPR compliance staat hoog in het vaandel, en met jouw team vorm je een hecht collectief dat gedijt op samenwerking en humor.


Over het bedrijf

Een toonaangevend bedrijf in boogapparatuur en -diensten, met een uitgebreid assortiment en betrouwbare klantenservice welk wereldwijd erkend wordt door de gehele markt.


Wat wij vragen

We zijn op zoek naar een nieuwsgierige denker met een passie voor details. Je hebt een gestructureerde aanpak en kunt jouw bevindingen omzetten in creatieve oplossingen. Met jouw drive en ambitie streef je voortdurend naar verbetering, zowel technisch als procesmatig. Financiële achtergrond? Dat is een bonus! En ben je een starter? Geen probleem, wij zijn er om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.


Wat wij bieden

 • Een informele organisatiecultuur waarin jouw stem wordt gehoord;
 • Een hecht team dat altijd klaarstaat om elkaar te ondersteunen;
 • Een omgeving die streeft naar standaardisatie en best practices;
 • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen per jaar op fulltime basis;
 • Een bruisende activiteitencommissie die regelmatig borrels en leuke uitjes organiseert;
 • Volop mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en te ontwikkelen.

Klaar voor de Uitdaging?

Sta jij te popelen om je talenten te benutten in een dynamische omgeving waarin innovatie en teamwork centraal staan? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.