Lead ‘Backoffice as a Service’ (BAAS)

Changekitchen, in samenwerking met Dutch Boosting Group en Datapool, streeft naar het creëren van een dynamische en duurzame werkomgeving zonder hiërarchie, waar besluitvorming op consent is gebaseerd. De lead BAAS speelt een sleutelrol in het verzekeren van uitmuntende bedrijfsvoering en een motiverende bedrijfscultuur. Verantwoordelijkheden omvatten het stroomlijnen van operationele processen, het bevorderen van samenwerking, het doorvoeren van efficiëntieverbeteringen, financieel beheer, het stimuleren van werktevredenheid en het inrichten van governance, allemaal met het oog op een gelijkwaardige en gewaardeerde werkomgeving.

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  28-01-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  95 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-231-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Changekitchen adviseert en begeleidt organisaties om wendbaar en toekomstbestendiger te worden. En dat doen we samen met onze collega’s van Dutch Boosting Group, Organize Agile en Datapool. Samen vormen wij de Changekitchen groep.

Op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en technologische voorsprong streven wij naar het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich gelijkwaardig, gewaardeerd, gemotiveerd en gehoord voelt. Hiërarchie kennen wij niet, het doel is de baas én besluitvorming doen we op basis van consent.

Dat vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid, goed voorbeeldgedrag en een hoge mate van sensitiviteit. Als lead BAAS (Backoffice As A Service) namens de groep krijg je de kans om een essentiële rol te spelen in het waarborgen van een excellente bedrijfsvoering en het ontwikkelen van een motiverende en aansprekende bedrijfscultuur. Hoe? Door te doen!

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Algehele Bedrijfsvoering: garandeer je een efficiënte bedrijfsvoering en gestroomlijnde operationele processen binnen Finance & Control, Contractmanagement & Legal, HR, Officemanagement en Certificering & Kwaliteit.
 • Samenwerking en Relatiebeheer: bevorder je de van samenwerking tussen Dutch Boosting Group, Changekitchen en Datapool. Onderhoudt sterke relaties en werkt samen met andere Leads binnen Changekitchen.
 • Continue verbeteren: initieer en implementeer je optimalisaties om de efficiëntie te verhogen, afgestemd op de specifieke behoeften van de organisatie(s).
 • Financiële Begroting en Monitoring: waarborg je het proces rondom begroting, rapportage, dashboards, kostenbeheersing en monitoring van onderliggende begrotingen.Initiëren van planning voor jaarplan(nen), prioritering, etc.
 • Aansprekende werkomgeving: bevorder een werkomgeving waarin collega’s zich gewaardeerd, gemotiveerd en tevreden voelen. Samen met HR initieer je beleid en activiteiten die werkgeluk stimuleren en bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur.
 • Governance en Stakeholderbeheer: richt een effectief governance-systeem in. Coördineer backoffice werkzaamheden, stel en beheer procuratie regelingen en waarborg overkoepelende governance principes. Rapporteer aan de directie van de Changekitchen Groep over begroting, risico's, kansen, voortgang, etc.

Over het bedrijf

Bij Changekitchen krijg je de kans om een verschil te maken en bij te dragen aan de groei en diversiteit van onze organisatie. We moedigen sollicitanten van alle achtergronden aan om te solliciteren. Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst en betekenisvolle organisatie, waarmee wij impact maken.


Wat wij vragen

Jouw kennis en waardevolle ervaring:

 • Kennis van financieel en contractmanagement, HR-beleid en kwaliteitsmanagement.
 • Ervaring met operationeel management, bedrijfsvoering, stakeholder management, procesoptimalisatie en coördinatie bij voorkeur in de branche van strategy consulting en/of zakelijke dienstverlening.
 • Vaardigheden in coachend leidinggeven, eigenaarschap stimuleren, strategisch denken en het vermogen om samenwerking en verbinding te stimuleren.

Als persoon én professional ben jij echt jezelf, en daarmee herken jij je in de volgende eigenschappen;

 • Doortastend en kritisch.
 • Gedreven om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.
 • Financieel onderlegd.
 • Een sterke verbinder en motivator voor het team.
 • Ondernemend, met een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Wat wij bieden

 • Invloedrijke Rol: Als lead BAAS heb je de mogelijkheid om substantiële invloed uit te oefenen op de bedrijfsvoering en cultuur van een vooruitstrevende organisatie.
 • Platte Organisatiestructuur: Changekitchen biedt een unieke werkomgeving zonder hiërarchie, waar besluiten worden genomen op basis van consent, wat bijdraagt aan een gevoel van gelijkwaardigheid.
 • Duurzame en Diverse Bedrijfscultuur: De organisatie zet zich in voor duurzaamheid en diversiteit, wat de kans biedt om te werken in een omgeving die deze waarden hoog in het vaandel draagt.
 • Autonomie en Verantwoordelijkheid: De rol biedt de kans om zelfstandig te werken, initiatieven te nemen en verbeteringen te implementeren, wat persoonlijke groei en professionele ontwikkeling stimuleert.
 • Multidisciplinaire Samenwerking: Er is ruimte voor samenwerking met verschillende afdelingen en partnerorganisaties, wat leidt tot een breder begrip van de business en netwerkmogelijkheden.
 • Persoonlijke Groei: Changekitchen waardeert individuen die streven naar persoonlijke en professionele groei, en biedt een omgeving die dit ondersteunt.

Spreekt deze uitdaging jou aan? Laat het ons dan weten door te reageren; dit kan via mail maar ook de mobiel staat aan! Geen vragen? Solliciteer en wordt de drijvende kracht achter en het geweten van onze ‘BAAS’!

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.