Officemanager

Als jij succesvol bent, dan…

….ervaren onze gasten en collega’s de warme ontvangst en professionele ondersteuning voor de afspraken die zij hebben, functioneert de werkomgeving van collega’s efficiënt, wordt alle communicatie adequaat afgehandeld en zijn de secretariële taken goed belegd. En vanzelfsprekend is er genoeg voor iedereen op de vrijdagmiddagborrel.

Het belangrijkste is, als je echt succesvol bent, dan gaat niemand Anton missen. Want hij vervult deze rol op dit moment naar volle tevredenheid, echter ambieert hij binnen de organisatie andere werkzaamheden.

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  07-03-2024

 • Uren per week

  32 uur

 • Duur van de inzet

  179 Maanden

 • Tarief

  €2500 - €3500 p/m

 • Referentie nummer

  JobRequests-335-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als Officemanager bij Changekitchen groep ben jij het aanspreekpunt als het gaat om excellent gastheerschap! Je bent de drijvende kracht achter het thuis voelen van jouw collega’s van Datapool, Changekitchen en Dutch Boosting Group, onze gasten en klanten. Ook ben je het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken.

Het is jouw doel om collega’s te ontzorgen wanneer zij vragen hebben over bijvoorbeeld onze huisvesting, IT, mobiliteit, onboarding van nieuwe collega’s en het bieden van secretariële ondersteuning. Dus, je bent van alle markten thuis én lekker afwisselend! 

Jouw omgeving

Je werkt vanuit ons team “BaaS” (Backoffice as a Service). Dit team ondersteunt de algemene bedrijfsvoering voor de 3 verschillende onderdelen van de Changekitchen Groep: Dutch Boosting Group, Datapool, Changekitchen. Het team “BaaS” bestaat uit een aantal collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor HR, financiën & administratie, kwaliteit, officemanagement en contractmanagement. Verder bestaat de organisatie nog uit collega’s die verantwoordelijk zijn voor o.a. onze klanten, marketing & communicatie en vanzelfsprekend alle consultants die zich bezighouden met aansprekende projecten.

Jouw verantwoordelijkheden

Jouw bijdrage is erg afwisselend, jij bepaalt en bewaakt jouw ritme. Een dynamische werkomgeving maakt dat je heel graag met collega’s samenwerkt, je staat echt met hen in verbinding. De standplaats is Utrecht en we verwachten ook dat je op kantoor werkzaam bent. We zoeken iemand voor ongeveer 32 uur per week. Vrijdag is voor ons een interne dag voor alle collega’s. Het is daarom extra fijn dat je ook op vrijdag kan werken.


In de dagelijkse praktijk ben je druk met;

 • Primaire aanspreekpunt voor bezoekers, medewerkers, verhuurder en buren.
 • Facilitaire zaken: Coördineren en beheren van huisvesting, nutsvoorzieningen, toegang, voorraad, onderhoud, werkplekvoorzieningen, kantoorbenodigdheden, lunch en borrels.
 • Facilitaire ondersteuning bij trainingen en bijeenkomsten.
 • Beantwoorden van telefoongesprekken, e-mails en het verwerken van post.
 • ICT-ondersteuning voor Microsoft-producten, LIFT, telefonie, laptops, en andere technische apparatuur.
 • Beheren Mobiliteit zoals NS-kaarten, tankpassen, laadpassen en parkeerapps.
 • Secretariële taken, waaronder werkzaamheden voor aandeelhouders, archivering, beheer van permanente dossiers en handboeken.
 • Beheer van licenties en abonnementen.
 • Ondersteunen bij onboarding en offboarding van medewerkers.
 • Steun en zorg aan collega's (lief en leed).

Over het bedrijf

Changekitchen groep adviseert én begeleidt organisaties om wendbaarder te worden en onze leefomgeving toekomstbestendiger te maken. Op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en technologische voorsprong streven wij naar het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich gelijkwaardig, gewaardeerd, gemotiveerd en gehoord voelt. Hiërarchie kennen wij niet, het doel is de baas én besluitvorming doen we op basis van consent. Dat vraag om het nemen van verantwoordelijkheid, goed voorbeeldgedrag en een hoge mate van sensitiviteit. Voor meer informatie: www.changekitchen.nl , www.datapool.nl , www.dutchboostinggroup.nl

Bij Changekitchen krijg je de kans om een verschil te maken en bij te dragen aan de groei en diversiteit van onze organisatie. We moedigen sollicitanten van alle achtergronden aan om te solliciteren. Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst en betekenisvolle organisatie.


Wat wij vragen

Wij vinden het waardevol wanneer je beschikt over of voldoet aan de volgende criteria:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met officemanagement, secretariële ondersteuning;
 • Een aantal jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je bent flexibel en kunt structuur en prioriteiten aanbrengen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (mondeling en schriftelijk).

Als persoon én professional ben jij echt jezelf, en daarmee herken jij je in de volgende eigenschappen;

 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Gastvrij, vriendelijk en verbindend;
 • Gestructureerd en slagvaardig;
 • Organisatorisch sterk en goed bekend met MS Office.

Wat wij bieden

Wat biedt Changekitchen groep?

 • Platte organisatiestructuur: Changekitchen groep biedt een unieke werkomgeving zonder hiërarchie, waar besluiten worden genomen op basis van consent, wat bijdraagt aan een gevoel van gelijkwaardigheid.
 • Duurzame en diverse bedrijfscultuur: De organisatie zet zich in voor duurzaamheid en diversiteit, wat de kans biedt om te werken in een omgeving die deze waarden hoog in het vaandel draagt.
 • Autonomie en verantwoordelijkheid: De rol biedt de kans om zelfstandig te werken, initiatieven te nemen en verbeteringen te implementeren, wat persoonlijke groei en professionele ontwikkeling stimuleert.
 • Multidisciplinaire samenwerking: Er is ruimte voor samenwerking met verschillende afdelingen en partnerorganisaties, wat leidt tot een breder begrip van de business en netwerkmogelijkheden.
 • Persoonlijke groei: Changekitchen groep waardeert individuen die streven naar persoonlijke en professionele groei, en biedt een omgeving die dit ondersteunt.

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.