Workflow Designer ( met Autom Mate ervaring)

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zoeken wij een Workflow Designer bij een vooraanstaande organisatie in de zakelijke dienstverlening.

Functieoverzicht

Ben jij een creatieve en technisch onderlegde professional die gepassioneerd is door het optimaliseren van bedrijfsprocessen door automatisering? Wij zoeken een Workflow Designer die ons Shared Service Center kan transformeren met innovatieve workflowoplossingen.

 • Locatie

  Amsterdam

 • Start

  11-04-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  3 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-415-B

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als Workflow Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van workflows binnen onze service- en procesmanagementsystemen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om hun processen te analyseren, te modelleren en te verbeteren. Met behulp van de tool Autommate zul je complexe workflows ontwerpen die bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van onze organisatie.Over het bedrijf

Je komt te werken bij een vooraanstaande organisatie in de zakelijke dienstverlening gevestigd in Amsterdam. Onze cliënt is gericht op het leveren van hoogwaardige diensten en het continu verbeteren van serviceprocessen binnen hun Shared Service Center.Wat wij vragen

 • Ervaring met of kennis van service management en procesmanagement tools, bij voorkeur Autom Mate.
 • Vermogen om complexe processen te analyseren en te vertalen naar duidelijke, functionele workflows.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Creatief in het vinden van oplossingen en in staat om onder druk te presteren.
 • Ervaring in een Shared Service Center is een pre, maar geen vereiste.
 • Opleidingsniveau is flexibel; zowel ongeschoolde kandidaten met aantoonbare ervaring als WO-geschoolden worden aangemoedigd om te solliciteren.Wat wij bieden

Deze rol biedt de unieke kans om je stempel te drukken op de operationele processen van een toonaangevende dienstverlener. Je krijgt de ruimte om zelfstandig oplossingen te ontwerpen en te implementeren, met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. 

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de vereisten? We zien in dat geval graag uit naar je reactie!

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.