Datapool

IT intermediair het nieuwe melatonine?

20 okt 2021
Deel blog

Voordat ik aan het einde van de dag mijn laptop dicht klap en de ontspanning op zoek check ik altijd even de laatste mails en de agenda van morgen.  De perfecte voorbereiding voor een heerlijke nachtrust. Helaas werkt dit niet altijd zo. Soms houden werk gerelateerde vraagstukken me wakker of inspireren tot de meest vreemde dromen!  Herken je dit?

Op de agenda van iedere IT verantwoordelijke staat tegenwoordig het vinden van de juiste mensen.  En jammer genoeg horen we steeds vaker dat de krapte op de IT markt zo groot is dat het voor slapeloze nachten zorgt.
De bekende leveranciers zijn ‘uitverkocht’ of hebben net niet de juiste match.  De gebaande paden vanuit HR of recruitment voelen als eeuwigdurend.  Het werk stapelt zich op en jouw team moet intussen wel leveren!  Daar gaat je nachtrust.

Tenminste 1 goede IT intermediair in jouw netwerk hebben is daarom een must!  Wij kunnen je direct helpen.  Met ruim 40 jaar aan netwerk van IT professionals kennen wij heel waarschijnlijk de persoon waar jij blij van wordt.  En hoewel het voorstellen van jouw interim professional ons een paar dagen kan kosten in de huidige markt, is de wetenschap dat wij ons verbinden aan jouw vraag al een geruststellende gedachte.

Waarom dan juist een intermediair en niet die gespecialiseerde detacheerder van mensen met jouw benodigde expertise of het Werving & Selectiebureau?  Hoe kunnen jullie als intermediair dan zo snel schakelen?  Waarom kost me dat initieel eigenlijk niet meer dan alleen een belletje met toelichting op mijn echte vraag?  Zoek mij of een collega gerust op voor een persoonlijke toelichting!

Even sparren over deze Blog?

Fan van het eerste uur worden?

Volg ons dan ook op LinkedIn

Wij blijven bij

En maken het jou graag gemakkelijk door wat voor ons relevant is hier met jou te delen zodat je niet alles af hoeft te struinen.  Onze blogs gaan over alles wat ons als IT intermediair raakt, dus ook jou als zelfstandige of opdrachtgever.  En soms delen we ook gewoon iets omdat wij dat leuk vinden, hopelijk jij ook! 😉

>